Plan treningów

27 sierpnia 2018

Plan Zajęć od 01-09- 2020

poniedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
8:00 - 9:00
Trening Poranny
czas trwania: 60 min
8:00 - 9:00
Trening Poranny
czas trwania: 60 min
8:00 - 9:00
Trening Poranny
czas trwania: 60 min
9:00-17:00
Treningi personalne/
Wynajem sali/
Szkolenia
9:00-17:00
Treningi personalne/
Wynajem sali/
Szkolenia
9:00-17:00
Treningi personalne/
Wynajem sali/
Szkolenia
9:00-17:00
Treningi personalne/
Wynajem sali/
Szkolenia
9:00-17:00
Treningi personalne/
Wynajem sali/
Szkolenia
17:00 – 17:50
Krav Maga Kids 6-9 lat
Grupa Początkująca
czas trwania: 50 min
17:00 – 17:45
Cross trening
czas trwania: 45 min
17:00 – 17:50
Krav Maga Kids 6-9 lat
Grupa Zaawansowana
czas trwania: 50 min
18:00 – 19:00
Krav Maga - Grupa Początkująca I
czas trwania: 60 min
18:00-18:50
Krav Maga Kids 10-13 lat
Grupa Początkująca
czas trwania: 50 min
18:00 – 19:00
Krav Maga - Grupa Początkująca I
czas trwania: 60 min
18:00-18:50
Krav Maga Kids 10-13 lat
Grupa Zaawansowana
czas trwania: 50 min
18:00 – 19:00
Praca na workach
czas trwania: 60 min
19:15 – 20:30
Krav Maga - Grupa Średnio Zaawansowana
czas trwania: 75 min
19:00 – 20:00
Krav Maga - Grupa Początkująca II
czas trwania: 60 min
19:15 – 20:30
Krav Maga - Grupa Średnio Zaawansowana
czas trwania: 75 min
19:00 – 20:00
Krav Maga - Grupa Początkująca II
czas trwania: 60 min
19:15 – 20:00
Cross trening
czas trwania: 45 min
20:45 – 21:45
Panantukan
czas trwania: 60 min
20:10 – 21:30
Boks
czas trwania: 80 min
20:45 – 21:45
Panantukan
czas trwania: 60 min
20:10 – 21:30
Boks
czas trwania: 80 min

 

Od sezonu 2018-2019 Zajęcia odbywają się w nowej sali z nowym sprzętem na ulicy Św. Rocha 12 lokal 01 piwnica.